Ons werk

Een greep uit ons werk. Maar vraag ons vooral ook om referenties. Wij brengen je graag in contact met onze opdrachtgevers.

Cases

 • Royal Reesink

  De verschillende bedrijven uit de holding moeten zich onderdeel voelen van Royal Reesink. Tegelijkertijd moeten ze elk wel herkenbaar zijn en hun identiteit behouden. Daarom hebben we het eerste intranet van de holding inhoudelijk uitgewerkt rond de thema's personalisatie, keuzevrijheid en veelzijdigheid.

  Lees meer
 • BNG Bank

  Wat moet een bank voor gemeenten anno 2015 met een website en een intranet? Die vraag was voor ons leidend bij het formuleren van de digitale strategie voor de bank. Vervolgens sloegen we aan het ontwerpen en bogen ons daarbij nadrukkelijk ook over de contentorganisatie en de adoptie.

  Lees meer
 • Eneco

  Intranet 3.0 moet vanzelfsprekend de herijkte bedrijfsstrategie van Eneco ondersteunen. Maar met die constatering heb je nog geen richting voor het platform bepaald. Laat staan dat je al zicht hebt op de benodigde content en functionaliteiten. Wij ontwikkelden een samenhangende, in de organisatie gedragen strategie.

  Lees meer