Wie zijn wij?

Gedreven professionals met jarenlange ervaring en een drive voor 'digital', dat is Bildung in een notendop.

Die ervaring heeft ons geleerd dat je online wel kunt sturen, maar niet kunt controleren. Het gaat er volgens ons om dat je doorlopend bouwt aan je 'vorming', om met de doorlopende veranderingen mee te kunnen en tegelijkertijd te profiteren van de ervaring die je opbouwt.

  • "Soms is functionaliteit belangrijker dan design. En ook dan kan je niet zonder ontwerper."

    Suzanne Hiddinga werkt sinds 2014 bij Bildung (voorheen Entopic) als creative consultant. Daarvoor heeft zij als freelance ontwerper voor verschillende opdrachtgevers gewerkt aan online en offline projecten. Als creative consultant werkt Suzanne graag aan concepten waarbij branding en interactie samenkomen zoals onder meer bij Atradius, De Nederlandsche Bank, Pallas en DCMR.

    Na haar opleiding Architectuur aan De TU in Delft is ze als freelance ontwerper aan de slag gegaan. Soms op afstand en soms via ontwerpbureaus.

  • "Less is more. Of het nu gaat om strategie of uitvoering; een helder verhaal, met duidelijke doelen en uitgangspunten communiceert beter en werkt lekkerder."

    Senior consultant Janneke Belt werkt sinds 2015 voor Entopic, toen zij gevraagd werd het nieuwe platform hockey.nl van de KNHB op te zetten en uit te bouwen. Na een jaar stapte zij over naar Bildung om zich te richten op klanten met vraagstukken op het snijvlak van content, ICT en organisatie. Als manager van de weborganisatie van de gemeente Den Haag was zij verantwoordelijk voor grote veranderingen op het gebied van contentmanagement, design en werkproces.

    Janneke studeerde Nederlands aan de Universiteit van Amsterdam, en specialiseerde zich in taalbeheersing. Naast haar werkzaamheden geeft zij trainingen en colleges over publiekscommunicatie en schrijfvaardigheid.