Privacy en disclaimer

Hoe gaan we om met je privacy? En wat mag je van deze website verwachten?


Privacy

Dit privacy statement geldt voor de persoonlijke gegevens die wij ontvangen via deze of één van onze andere websites. We verwerken, beheren en beveiligen zulke persoonlijke gegevens met de grootste zorgvuldigheid.


Disclaimer

We besteden veel zorg en aandacht aan de informatie en functionaliteit op deze website. Desondanks kan het voorkomen dat informatie die we op onze site publiceren onvolledig en/of onjuist is. We kunnen de inhoud, functionaliteit en vormgeving van de website op elk moment en zonder kennisgeving vooraf wijzigen. Daarnaast kunnen we niet garanderen dat de website altijd foutloos en ononderbroken functioneert.

We aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor directe en/of indirecte schade die ontstaat door het gebruik van, het vertrouwen op of handelingen verrichten naar aanleiding van informatie die we deze website publiceren. Hyperlinks en verwijzingen Hyperlinks of verwijzingen naar websites van derden worden niet door ons gecontroleerd, gemaakt en/of onderhouden. We aanvaarden dan ook geen enkele aansprakelijkheid en geven geen garanties voor de werking en inhoud van die websites.